Skip links

Crea-ochtend activerend werk Plushome Arnhem WMO Dagbesteding knutselen tekenen knutselgroep creatief gezelligheid

Crea-Ochtend

Praktische informatie

Wanneer | Iedere donderdag

Tijd | van 10:00 tot 12:00

Locatie | Plushome – De Paperclip
Rietgrachtstraat 121
6828 KC Arnhem

Voor wie
De crea-ochtend is er voor mensen die graag creatief bezig zijn, maar ook voor mensen die gezellig een kopje thee of koffie willen drinken. Het is er om mensen een reden te geven om in de ochtend op te staan. Ook kom je met andere mensen in contact, waardoor je je sociale vaardigheden kan oefenen. Het is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Bij de crea-ochtend proberen we door middel van het aanbieden van activiteiten jouw passies en kwaliteiten te (her)ontdekken. Dit met als doel een stukje verder te komen in je leven.

Goed om te weten
Iedere donderdag ochtend bedenken en maken we creatieve dingen met een groepje mensen. Denk hierbij aan het maken van schilderijen, tekeningen, bonbondoosjes, lampenkappen en breiwerkjes. Tussendoor is er alle tijd om gezellig met elkaar te kletsen.
Ook kan het zo zijn dat er gevraagd wordt aan de mensen van de crea-ochtend om te ondersteunen bij de voorbereiding van bijvoorbeeld een netwerkborrel van Plushome. Jullie zetten dan spullen klaar en zo nodig maken jullie ook hapjes. Je hebt steeds zelf de keuze om tijdens de crea-ochtend actief of minder actief deel te nemen. Het kan namelijk zijn dat het voor jou prettiger voelt om bijvoorbeeld alleen aanwezig te zijn en te praten met de andere deelnemers. Het gaat erom dat je lekker jezelf kan zijn.

Zien we je snel? Meld je hier rechts via de aanmeldknop aan en kom gerust een keertje kosteloos mee doen om te kijken of het bij je past!

Wil je een keer komen kijken en de sfeer proeven? Meld je aan via de aanmeld knop!

Meld je nu aan!