Skip links

Kookproject Plushome Arnhem Dagbesteding koken eten boodschappen sociaal contact gerecht

Kookproject

Praktische Informatie

Wanneer | Iedere dinsdag

Tijd | van 11:00 tot 13:30

Locatie | Plushome – De Paperclip
Rietgrachtstraat 121
6828 KC Arnhem

Voor wie
Vind jij het ook altijd lastig om te bedenken wat je nu weer moet koken? En wil je beter leren koken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of zou je graag willen leren welke smaken goed bij elkaar passen? Dan is het kookproject iets voor jou! Bij het kookproject leer je iedere week om weer een ander gerecht te maken. Dit doe je samen met anderen en een begeleider. Het kookproject is er ook om even uit je hoofd te komen en de eventuele problemen die je hebt of het gevoel wat je daarbij ervaart, los te laten. Tijdens het kookproject is er ook aandacht voor gezelligheid, het ontmoeten van andere mensen of om gewoon lekker bij te kletsen.

Goed om te weten
Iedere dinsdag om 11:00 uur verzamelen we bij de Paperclip. Dit is een ruimte achter het kantoor van Plushome. Vervolgens bedenken we met zijn allen het gerecht wat we die dag gaan maken. Het leuke hieraan is dat iedereen hier inspraak in heeft. Zodra we hebben bedacht wat we gaan koken, maken we een boodschappenlijstje om vervolgens samen boodschappen te doen. Tijdens het boodschappen doen maken we er een uitdaging van om zo goedkoop mogelijk producten in te slaan. Het is leuk om te zien dat sommige hier zo fanatiek in zijn. Na het doen van de boodschappen, gaan we terug naar de Paperclip, stallen we alle producten uit in de keuken en gaan we de taken verdelen. Vervolgens gaan we gezamenlijk koken. Rond 12:30 start de lunch. De lunch is voor jullie en ook voor de begeleiders, die graag willen genieten van jullie kookkunsten.

Zien we je snel? Meld je hier rechts via de aanmeldknop aan en kom gerust een keertje kosteloos mee doen om te proeven of het bij je past!

Wil je een keer komen kijken en de sfeer proeven? Meld je aan via de aanmeld knop!

Meld je nu aan!