Skip links

Activerend Werk Plushome Arnhem Dagbesteding mediaproject media editen filmen camera computer laptop website ICT video

Mediaproject

Praktische Informatie

Wanneer | Iedere woensdag

Tijd | van 12:00 tot 15:00

Locatie | Plushome – De Paperclip
Rietgrachtstraat 121
6828 KC Arnhem

Voor wie is het Mediaproject?

Ben jij visueel ingesteld? Ben jij een creatieve denker die vol zit met leuke ideeën? Lijkt het je leuk om een blog te schrijven? Hou je van fotograferen? Of zou je ervaring willen opdoen in het filmen en editen? Dan is het mediaproject van Plushome iets voor jou!

Goed om te weten

Iedere woensdagmiddag komen we bij elkaar in de paperclip. Dit is een ruimte achter het kantoor van Plushome. We starten deze middag met een kopje koffie of thee en kletsen gezellig wat bij. Vervolgens gaan we aan de slag. Met het mediaproject zijn wij samen als team bezig om een website voor activerend werk te maken. Hierbij werk je zowel samen als individueel. Ook werkt iedereen aan zijn eigen doelen.
Voor de website hebben we beeldmateriaal nodig, dit in de form van foto’s en video’s. Vervolgens worden de video’s bewerkt. Daarnaast verzamelen we leuke verhalen en ervaringen van de begeleiders en deelnemers. Dit verzamelen we door langs te gaan bij de verschillende projecten van activerend werk binnen Plushome. Het kan dus zo zijn dat je een keer langs gaat bij de andere projecten.

Zien we je snel? Meld je hier rechts via de aanmeldknop aan en kom gerust een keertje kosteloos mee doen om te kijken of het bij je past!

Wil je een keer komen kijken en de sfeer proeven? Meld je aan via de aanmeld knop!

Meld je nu aan!