Skip links

Muziekproject activerend werk plushome muziek optreden gitaar samenwerking zingen dagbesteding

Muziekproject

Praktische Informatie

Wanneer | Iedere maandag en donderdag

Tijd | van 12:00 tot 15:00

Locatie | Plushome – De Paperclip
Rietgrachtstraat 121
6828 KC Arnhem

Voor wie
Het muziekproject is bedoeld voor mensen die uit hun comfortzone willen stappen en willen groeien op persoonlijk vlak. Het gaat er niet om hoe goed je kan zingen of hoe goed je muziek kan maken: het gaat er om dat je in je kracht komt te staan en je goed voelt bij wat je doet.

Goed om te weten
Wij coachen en sturen mensen aan, maar de keuze ligt bij jou waaraan je wilt werken en hoe je dit wilt doen. Het is dus vrijblijvend. Je bent de baas over jouw eigen leerproces.
Kan je geen instrument bespelen? Dit is geen probleem! Er is voor iedereen een plekje. Samen zoeken wij naar een manier om mee te doen. Zo zijn er ook mensen die op de achtergrond werken. Denk hierbij aan het organiseren van optredens, het bedenken van teksten, het maken van een videoclip, het geven van feedback, enzovoort. Wij kijken samen met jou of je graag op de voor- of achtergrond wilt staan.

Ook leer je om te werken binnen groepsverband. Zo stellen we maandelijks als groep bepaalde doelen waaraan we gaan werken. Echter zit er geen druk achter en je hoeft jezelf niet te bewijzen. Het muziekproject voelt voor vele deelnemers als thuis komen, zo is er respect voor elkaar en heb je de ruimte om jezelf te zijn.

Zien we je snel? Meld je hier rechts via de aanmeldknop aan en kom gerust een keertje kosteloos mee doen om te kijken of het bij je past!

Wil je een keer komen kijken en de sfeer proeven? Meld je aan via de aanmeld knop!

Meld je nu aan!